+36302376179

Töltsd ki a rendeléshez és a bónuszokhoz
Kérlek, minden mezőt tölts ki!


1. Lépés: Kapcsolati Adatok

2. Lépés: Számlázási Adatok

Ezek az adatok kerülnek a számlára. A számlát a megadott e-mail címre fogjuk elküldeni automatikusan a bankkártyás fizetés után. Ha más címre kéred a szállítást, akkor kérlek add meg a szállítási címed is.

Rendelés ellenőrzése

Kapitány voltam című könyv

Ára: 3 200 Ft

Házhozszállítás: 0 Ft

Mennyiség :

EGYSZERI AJÁNLAT - 1 100 Ft (bruttó):

Szeretnéd hatékonyan rendezni a rendőrséggel kapcsolatos ügyeidet? Vagy azt gondolod, neked ilyen ügyed sosem lesz? Biztos vagy ebben?

Ha a biztonságra törekszel, akkor rendeld meg a Gyakorlati tanácsok rendőrségi ügyekhez munkafüzetet. Ez egy 17 oldalas gyakorlati tanács gyűjtemény, ami nagy segítség lesz neked a rendőrséggel kapcsolatos ügyeid intézése során. Hidd el, 25 év rendőrség és majd 13 év kapitányi beosztás alatt sok ügyet intéztem, Tudom, mik a leggyakoribb kérdések. Igazoltatás, bírság, gyorshajtás, idézés, betörés, kellemetlen szomszéd, erőszakos családtag, feljelentés, talált tárgyak, gépkocsi adás-vétel, elvesztett iratok? Csak beleolvasol, és  egyből tudod, hogy mit is kell tenned az adott helyzetben. Ezen kívül gyakorlati példákkal elmagyarázom neked a leggyakoribb bűncselekményeket, csak hogy még véletlenül se kövesd el őket. Ne fizess ezekért az információkért tízezreket, főleg ne a szabadságoddal fizess érte! A 17 oldalnyi információt PDF formában fogod megkapni. A vásárlás után küldök neked egy emailt, és abban lesz a Google Drive link. Ott el tudod olvasni, és le is tudod tölteni magadnak akár gépre, akár mobiltelefonra szeretnéd!

FONTOS! Ha a rendelés után 2 perc múlva  nem kapnád meg tőlem az emailt, kérlek, nézd meg a SPAM mappában. Sajnos a digitális világ néha megtréfál.... De ne hagyd magad! Itt sem!

Vedd meg most csak 1100 forintért! 

Írj a Mennyiség után egy darabszámot (tehát csak az 1 számot) és automatikusan hozzáadjuk a végösszeghez.
=> FIGYELEM! Ezt a digitális munkafüzetet  ilyen olcsón máshonnan nem fogod tudni megrendelni, csak itt és most! Ha később szeretnéd, sajnos drágább lesz!

Speciális munkafüzetet is kérek (+ 1100 Ft/db)
 

Mennyiség :

Végösszeg : 3200 Ft
Tartalmazza az áfát is!


Kijelentem, hogy a fizetés gomb megnyomásával elfogadom
az adattovábbítási nyilatkozatot!

 

A könyv ára 3200 Ft, ezért cserébe egy minőségi puha, fényes borítós ragasztott A5 méretű 200 oldalas könyvet kapsz, tele vidám, a 25 éves rendőrségi és 13 éves rendőrkapitányi pályafutásom során megélt valóban megtörtént humoros rendőrségi történetekkel. Olyan egymástól független  sztorikkal, amelyeket eddig még soha sehol nem olvashattál. A szórakozás garantált!

 

Ingyenes házhozszállítás, egész Magyarország területén!

Sajnálom, de a külföldi megrendelések esetében, szállítási díjat számolok fel.

 

Biztonságos Vásárlás

A bankkártyás fizetés az OTP Bank oldalán történik a Fizetés gombra kattintás után. Hozzám semmilyen bankkártya adat nem kerül.

Ha menet közben meggondolod magad, akkor csak szólj és 15 napon belül harag nélkül visszaadom a pénzed. (A könyvért cserébe, persze csak ha az sértetlen.)

FONTOS! Ha nem találnád az emailt amit küldök, kérlek nézd meg a SPAM mappában, sajnos a digitális világ néha megtréfál. Csak húzd át a bejövő emailek közé és utána már nem lehet probléma.

 

Adatkezelési Tájékoztató
Impresszum

Adattovábbítási nyilatkozat


SimplePay vásárlói tájékoztató
Created by SalesForm.hu